Elke garagist een turbospecialist!

Met het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een specialist in het vervangen van turbo’s.

Als TurboPartner profiteert u van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning. Als TurboPartner kunt u namelijk rekenen op professionele ondersteuning vóór, tijdens en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet. Een ander belangrijk voordeel voor TurboPartners is de unieke Geen Gezeur Garantie. Hierdoor kunt u uw klanten optimale zekerheid en kwaliteit bieden.

Registreer hier uw TH turbo

Registreer uw turbo snel en makkelijk en maak aanspraak op de unieke Geen Gezeur Garantie.

TURBO REGISTREREN »

TurboPartner worden?

Wilt u TurboPartner worden? Verstandige keuze! Met het TurboPartner-concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een echte turbospecialist. En zo wordt u TurboPartner:

  1. Volg onze TurboTraining online of bij uw lokale grossier.
  2. Slaag voor de online TurboTest.
  3. Registreer uw Turbo’s Hoet turbo vóór montage.

Vanaf dat moment kunt u ook gebruik maken van de Geen Gezeur Garantie: de eerste 12 maanden altijd gratis een vervangende turbo mocht er onverhoopt wat misgaan met de door ons geleverde turbo. Bovendien krijgt u bij elke aankoop automatisch de meest recente artikelnummer-specifieke informatie, essentieel voor een correcte montage van de turbo. Bij praktische vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze turbospecialisten. Dat voorkomt onnodige diagnose-uren.

Doe de TurboTest!

Wees zorgvuldig bij het beantwoorden van de vragen. De TurboTest vraagt een moment van uw tijd. Maar daarna kunt u profiteren van de voordelen van TurboPartner zijn!

U kunt de TurboTest starten door de toegangscode in te voeren die u heeft gekregen van onze Turbo’s Hoet medewerker. Klik vervolgens op start de TurboTest. Let op: de toegangscode is slechts eenmaal geldig. U kunt de registratie en TurboTest dus niet onderbreken.

 

Bekijk eerst bovenstaande video.

Bent u uw toegangscode kwijt? Stuur ons dan een e-mail. Heeft u nog niet eerder een toegangscode ontvangen, dan ontvangt u deze na een bezoek van een van onze medewerkers of na het volgen van de TurboTraining.

NAAR DE TURBOTEST »
  • Uitgebreide voorraad
  • technische support
  • 24 maanden garantie
  • GEEN GEZEUR GARANTIE

Turbo nieuws voor de turbo specialist

TURBO DOKTER: Nissan Qashqai

Een klant meldt zich bij een garagist omdat zijn Nissan Qashqai te weinig vermogen levert. Tijdens een testrit merkt de garagist dat de klant niets teveel heeft gezegd. De Nissan Qashqai komt niet boven de 3000 toeren, heel vervelend. De garagist controleert eerst een paar mogelijke oorzaken. Maar alles lijkt in orde. Lees hier onze diagnose en het advies.

FAQ: Waarom duurt een turbo revisie twee dagen?

We snappen dus heel goed dat u het liefst een gereviseerde turbo dezelfde dag nog weer terug ontvangt. Waarom dat helaas niet gaat, vertellen we u hier.

AMT Live met Turbo’s Hoet én Diesel Büchli

Wie slim is houdt dinsdag 15 en woensdag 16 november vrij voor AMT Live, want dat is de meest efficiënte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste autotechniek. Dit jaar delen we op deze beurs een stand met onze vrienden van Diesel Büchli.
Meer turbokennis? Abonneer u op onze nieuwsblog

Turbo's Hoet Frankrijk

12 Rue des Noëls
92230 Gennevilliers
France
Tel +33 (0)1 47 33 38 38

turbo@turbos-hoet.fr

Turbo's Hoet België

Bruggesteenweg 249
8830 Hooglede
Belgium
Tel +32 (0)51 25 24 36

turbo@turbos-hoet.be

Turbo's Hoet Nederland

De Wel 6b
3871 MV  Hoevelaken
The Netherlands
Tel +31 (0)33 247 30 90

sales@turbos-hoet.nl

Turbo's Hoet Polen

Przejazdowa 17
96321 Zabia Wola
Polen
Tel. +48 504 168 034
Tel. +48 502 467 705
Tel. +48 46 857 91 02

thbox@bslparts.pl